Historier

Her forteller ulike lærere de gode opplevensene fra arbeidet med entreprenørskap:

Fredag 22. mars:

Dette er en elev sin opplevelse av jobben med elevbedrift:-)

20130406_182952

 

Fredag 8. februar

«Bedrift 1diskuterer heftig og høylytt hvordan stand skal se ut. Bedrift 2 koser seg veldig og ler litt av konflikten i bedrift 1. Bedrift 1 avslutter kranglen og kommer til en enighet.

2. minutter senere:

Bedrift 2, en av de ansatte sier: «f#!n er det mulig! Stikk, ikke forstyrr og ødelegg for meg». Den som får beskjeden går……! Kort tid etter…. «han bare gikk jo?!»

En hærlig dag for læring i elevbedrift….!»

Høst 2010

«Ei jente som var med i en bedrift som hadde ideen om en tannbørste og tanntråd i ett skulle delta på GrunderIdol i for Fylket mot videregående og presentere sin ide. Jenta var i utgangspunktet livredd for å presentere i klassen. Da dagen endelig kom var 2 av 4 medlemmer i bedriften syke, og de to jentene som var igjen presenterte sin ide for 160 videregåendeelever. Etter den opplevelsen hadde hun ingen problemer med å presenterer noe i klassen.»

«Høsten 2012 tok Rakkestad ungdomsskoles elever med hjem 2 av 3 premier i fylkesfinalen for GrunderIdol. Vi var de eneste elevbedriftene som deltok, resten var videregående ungdomsbedrifter! Jippi, det var en fantastisk opplevele.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *