Rakkstad ungdomsskole har gjennomført GründerIdol

Alle elevene jobbet godt og fikk mange gode tips til forbedring under dagens gjennomføring av GrunderIdol. De fikk også vist fram sine ideer og hvordan de har jobbet så langt. Juryen bestod av Eva Øverby (lærer/Rotary), Karianne Kartnes (Rakkestad og Degernes Brannkasse), Heidi S. Eriksen (Rakkestad kunstforening) og Ove Harlem (Team Driftmonkey), en spennende og dyktig jury. Vi retter en stor takk til juryen som stilte opp og stor takk til alle bedriftene som viste fram det de har jobbet med, takk for fin innsats.

Slik ble dagens vinnere, gratulerer til dere alle:

Beste bedriftside: 1. premie – Bruk hue, 2. premie – Smart Beep.

Beste markedsføringsmatriell: Bruk hue.

Beste presentasjon: 1. premie – Smart Beep, 2. premie: Smått&Godt.

Beste sosiale bedrift: Delt mellom Bruk hue og Alltid trygg.

20130118_135757

2 tanker om “Rakkstad ungdomsskole har gjennomført GründerIdol

 1. Hei Rakkestad

  Rett og slett fantastisk å se, lese og lære av dere. Jobben dere er «priceless». Keep up the good work, skap morgendagens vinnere og kjør på. Forhåpentligvis så ser fremtidens utdanningsforbund mot dere for å se og lære.

  Ha en strålende høst og lykke til.

  Mvh

  Rune H

  • Tusen takk, Rune! Bloggen er ment som pedagogisk hjelp og inspirasjon til lærere, elever og foreldre med fokus på gode eksempler og opplevelser. Vi gleder oss til ett nytt år med entreprenørskap, og synes vi er heldige!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *