Engasjert elevbedrift har diskotek

Elevbedriften «Barn og unge» arrangerte fredag diskotek på aktivitetshuset for barn på 5. til 7. trinn fra Bergenhusskole og Os skole. Veldig mange barn valgte å legge turen dit denne kvelden, hvor blide og ivrige ungdommer tok dem i mot.

Leder i bedriften Mariam Sadayo, kunne fortelle at de hadde startet forberedelsene til kvelden allerede kl. 14.00 i dag, og at det hadde fått masse positiv oppfølging og sponsing fra butikker og næringsliv i Rakkestad.

Ungdommene var glade for det flotte oppmøtet og fikk en artig og travel kveld. Tilbudet til barna var dansing, kiosk og masse musikk.  Det ble raskt god stemning blant barna og ungdommene driftet både kiosken, lekene og musikken.

Elevbedrift er en del av entreprenørskapsundervisningen ved Rakkestad ungdomsskole, og vi synes det er både lærerikt og flott at våre elever drifter så store og spennende arrangementer.

Engasjerte ungdom

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *