Dyktige gründere gjør det godt i Østfoldfinale

Elever ved Rakkestad ungdomsskole deltok i Østfold energi, Inspiria og UE Østfold sin Gründercamp om energi for ungdomsskolene i fylket. Elevene ved Rakkestad ungdomsskole ble valgt ut etter en gründercamp gjennomført på skolen i høst. Vinnerne var Synne Mathilde Tande- Petersen, Anette Steen Kopperud, Magdeli Støten, Ole Henrik Ringstad Paulsen, Samuel Seeland og Ansgar Lindemann Cyrus. De heldige vinnerne fikk gjennomføre ett todagers opplegg på Quality hotell i Sarpsborg. Elevene fikk utdelt en problemstilling som de i løpet av to dager skulle finne en løsning på. I løpet av de to dagene ble det også tid til besøk på Inspiria og ulike aktiviteter på hotellet.

Fredag kåret en jury de tre beste resultatene, og elevene fra Rakkestad ungdomsskole tok hjem en solid 3. plass. Elevene var enige om at det hadde vært et spennende, slitsomt, lærerikt og artig opplegg.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *