Messekurs med Irene Bergsland (UE) og Elise Johanessen fra NAV med IA- sertifisering

Vi holder messekurs og forberedelser til Fylkesmesse, Irene guider elevene gjennom gode tips og forberedelser til den store dagen 14. mars hvor Fylkesmessen holdes i Rakkestadhallen. Mange viktige beskjeder og gode tips deles med elevene som fører notater ivrig. Det er leder og/eller markedsansvarlig som deltar på kurset i dag.

Vi har også samtidig besøk av Elise Johanessen fra NAV som jobber med inkluderende arbeidsliv i bedrifter. Alle bedriftene er innom og bli IA-sertifiserte. Dette betyr at de snakker om hvilke IA-mål de har for bedriften sin, hvilke tiltak de vil gjøre i forhold til å nå målene og mulige hverdagslover de har for bedriften sin. Vi ønsker også at elevene skal tenke IA tidlig (inkludering og holdninger) i forhold til egen utdanning og fremtidig yrkesvalg. En tidlig fokus på IA tror vi kan være med på å forebygge frafall i videregående skole (og fra fremtidig arbeidsliv).

Mens leder og markedsansvarlig har vært travelt opptatt med kurs har de andre i bedriften jobbet med permene sine (CV/søknad, forretningsplan, samarbeidsavtale og IA-mål), laget ministander og fortsatt vanlig drift i bedriften (møter, undervisning på barneskoler, lage lapper til fremtidige aktiviteter osv.)

Det er spennende å følge en slik arbeidsom gjeng, vi er stolte av dere!!!!!!

20130215_130058[1]

God start på ministand til Smått&godt EB

20130215_122135

Eksempel på IA i praksis, IA-sertifisering med daglig leder på skype, supre jentene!

Kik EB.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *