Elevene jobber i bedriftene sine

Torsdag 7. februar:

I dag har alle bedrifter jobbet med generell drift. Det foregår et enormt godt arbeid, og alle engasjerer seg på ulike måter. Fredag 15. februar, skal alle ledere og markedsansvarlige på messekurs. De skal også i møte med NAV og bli IA-sertifiserte. Den neste store begivenheten som det jobbes hardt mot, er da skolemessen 1. mars. Det er en riktig flott gjeng som  jobber med elevbedrift på torsdager!

20130208_132349

En dyktig bedrift «The dynamoes» med hele 8 ansatte.

Fredag 8. februar

I dag har det vært stor aktivitet i bedriftene. Det jobbes med IA-mål, permer inndeles og fikses, arbeidsavtaler skrives og stander blir tegnet og bygget i modeller. Mange spennende utfordringer for ledere og ansatte når samarbeid i et hektisk miljø skal fungere. Det er spennende å se all læringen som foregår.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *